Vi anbefaler

Prag links

Taxi Fair Place

Magistraten fjerner skiltning Taxi Fair Place. Skiltning af taxi steder med Taxi Fair Place skal hjælpe de rejsende med at orientere sig i prags taxi services og at finde nemt en troværdig taxichauffør og undgå eventuelle udbytning. I praksis er det desværre anderledes og det er trist, at hvilke som helst tiltag for at stoppe udnyttelsen af turister af prags taxichauffører fungerer ofte ikke. Magistraten i hovedstaden Prag fjerner for første gang skiltning Taxi Fair Place taxistedet, som holdt op med at garantere de rejsende kvalitets services inklusiv regulær priser. Denne skiltning mister firma City Taxi ved parkeringsstedet i Holešovice, der har den til leje.

Skiltning Taxi Fair Place har fra august i år niogfyrre taxiholdepladser med lejere, som magistrat har valgt ved en offentlig lodtrækning. Det sikrer at prisen 28 CZK per kilometer ikke bliver overtrådt.

Indstignings- og ventetidens pris skal svarer til planen, der er synlig placeret ved taxiholdepladser. Falske taxichauffører meldes til adressen [email protected]

Vigtige

kundeinformationer:

Hver taxi skal være udstyret med et fastgjort taglysskilt med overskrift TAXI.

På begge fordøre skal taxien være markeret med registreringsnummer, firmaets navn, pris med grundsatspris, kilometerpris og beløbet per minut for ventetid. Disse priser skal være identiske med dem, chaufføren har indstillet på taxameteret.

Det anbefales at bestille taxien gennem taxicentralens nonstopservice, hvor det er muligt at informere sig om kørsel og pris i forvejen.

Efter endt kørsel er chaufføren forpligtiget til at udfærdige et korrekt og fuldt udfyldt bon for betalingen. Dette bevis skal være udskrevet fra taxameterets printer.