Vi anbefaler

Prag links

Taxier fra Prag Lufthavn

Fra Prags Lufthavn til centrum, er den mest bekvemme transport med taxa. Gule biler fra AAA Radio Taxi og 111RadioCab driver en 24-timers taxa service, og koster omkring 550 CZK til 700 CZK for at komme til centrum af Prag. Du kan finde taxaer uden for begge terminaler. Tag aldrig taxa fra snydere, som hænger omkring lufthavnens parkeringspladser. Disse personer er på udkig efter et let bytte for førstegangsrejsende til Prag, og tilbyder turister uautoriserede taxature til opskruede priser. For at få fred i sindet kan du booke billige taxaer eller shuttle transport online med Prague Airport Transfers. Chaufførerne taler godt engelsk og accepterer kreditkort.

Prague Airport Transfers - Bestil online
reservationer pr telefon på nummer +420 - 222 554 211Vigtige

kundeinformationer:

Hver taxi skal være udstyret med et fastgjort taglysskilt med overskrift TAXI.

På begge fordøre skal taxien være markeret med registreringsnummer, firmaets navn, pris med grundsatspris, kilometerpris og beløbet per minut for ventetid. Disse priser skal være identiske med dem, chaufføren har indstillet på taxameteret.

Det anbefales at bestille taxien gennem taxicentralens nonstopservice, hvor det er muligt at informere sig om kørsel og pris i forvejen.

Efter endt kørsel er chaufføren forpligtiget til at udfærdige et korrekt og fuldt udfyldt bon for betalingen. Dette bevis skal være udskrevet fra taxameterets printer.