Vi anbefaler

Prag links

Taxi Praha

Er De unødig bekymret for høje priser for kørsel i Prag, urimelige satser, har De ikke tillid til chaufførerne, er De ikke sikre på Deres professionalitet? Med os vil turen gennem Prag være nemmere, mere sikker og fordelagtig. Skal De snart være til et businessmøde på den anden side af Prag? Eller vil De nå det første morgenfly fra lufthavnen? Vil De køre til Pragborgen eller bare på indkøbstur? Taxi Praha vil køre Dem hvor som helst De ønsker det.

Bestil online taxi Praha.
reservationer pr telefon på nummer +420 - 222 554 211

Taxi Praha,

man kan stole på os. Til Deres ture gennem Prag kan De vælge taxi man kan stole på – Taxi Praha. Takket være sammenarbejdet med ægte professionelle, møder De ikke nogen ubehageligheder. Vores erfarende taxichauffører guider Dem altid nemt gennem trafikpropper og takket være deres perfekte orientering og terræn kendskab, undgår De alle omkørsler, regelmæssige køer og andre ubehageligheder. Takket være os, kommer De altid til målet i god behold.

Taxi Praha kører

Dem hvor som helst. Vi sørger for transfer over hele Prag. Vi undgår ikke nogen lokaliteter, centrum eller periferier og det både om dagen og om natten. Det er en selvfølge at sikre Deres transfer fordelsagtig og mest behagelig. Med prags taxiservice kan De bevæge Dem gennem Prag hurtigt og operativt. Taxien behøver De ikke kun at bruge til transport fra et sted til et andet, men De kan også fra den observere hovedstaden. De behøver ikke at presse Dem i gaderne sammen med turisterne eller i trafikpropperne. Det bedste alternativ er prags taxi. Med os behøver De ikke være bekymret over at køre rundt i Prag.

Med Taxi Praha

er rejsen nem. Ved bestillingen af Taxi Praha behøver De ikke vente, da vi vælger Dem en bil, der befinder sig i nærheden af Deres nuværende position. Vi kører selvfølgeligt transfer for Dem altid på den mest effektive måde til Deres mål. Det kan betale sig at rejse med Taxi Praha.

HOnbetrouwbare taxichauffeurs kunt u aangeven op het internetadres [email protected]

Vigtige

kundeinformationer:

Hver taxi skal være udstyret med et fastgjort taglysskilt med overskrift TAXI.

På begge fordøre skal taxien være markeret med registreringsnummer, firmaets navn, pris med grundsatspris, kilometerpris og beløbet per minut for ventetid. Disse priser skal være identiske med dem, chaufføren har indstillet på taxameteret.

Det anbefales at bestille taxien gennem taxicentralens nonstopservice, hvor det er muligt at informere sig om kørsel og pris i forvejen.

Efter endt kørsel er chaufføren forpligtiget til at udfærdige et korrekt og fuldt udfyldt bon for betalingen. Dette bevis skal være udskrevet fra taxameterets printer.